UWAGA NA HODOWLĘ KING OF WIND - KONSTANTYNÓW ŁÓDZKI
Moderatorzy: Świtezianka, Meri
-
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=11722&start=15
Sunshine wiedzials prawda???wszyscy wiecie ze to pseudo a ja sie jatrze na forum
Sunshine wiedzials prawda???wszyscy wiecie ze to pseudo a ja sie jatrze na forum
- sunshain
- Site Admin
vacances2020 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=11722&start=15

-
Re: UWAGA NA HODOWLĘ KING OF WIND - KONSTANTYNÓW ŁÓDZKI
Kupiłam kotka bengalskiego z hodowli Ayahuaska i po pobycie u nas 1,5 miesiąca kot zaczął chorować, zdiagnozowanie FIP trwało ponad miesiąc. Wczoraj zadzwoniłam do hodowcy z informacjami, że kot jest już ślepy i zdiagnozowano FIP. wysłałam mu wpisy do książeczki badania od dwóch niezależnych weterynarzy. Dzisiaj w odpowiedzi na nasze zapytanie jakie jest stanowisko jego w tej sprawie odpowiedział, że on sprzedała nam zdrowego kota i my go rozchorowaliśmy i nie ma nam nic do powiedzenie. Jego hodowla jest zdrowa i wszystko idealne. Mam zamiar iść na drogę sądową o odszkodowanie choć to nie o kasę chodzi szkoda mi kota, przywiązałam się do niego i żal mi go usypiać, ale jest już kaleką, ślepy, zagubiony, załatwiający swoje potrzeby wszędzie i z dnia na dzień coraz słabszy. Czy ktoś miał już doświadczenia z ta hodowlą???
- sunshain
- Site Admin
Re: UWAGA NA HODOWLĘ KING OF WIND - KONSTANTYNÓW ŁÓDZKI
hodowla z CCW - FPL
wyślij wszystko co masz niech klub wyciągnie konsekwencje wobec hodowli .... choć kluby (tu nie licz na wiele bo kluby zamiatają pod dywan)
wyślij wszystko co masz niech klub wyciągnie konsekwencje wobec hodowli .... choć kluby (tu nie licz na wiele bo kluby zamiatają pod dywan)