Nowe posty

Kłopoty z korzystaniem z naszego forum

Moderator: Meri

ODPOWIEDZ
Frotka
Posty: 1098
Rejestracja: śr paź 11, 2006 13:13 pm
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Nowe posty

Post autor: Frotka » wt lis 28, 2006 14:01 pm

Nie wiem co się dzieje, ale nie pojawiają mi się czerwone strzałeczki tzn, że jest nowy pościk...czy coś robię nie tak?

Awatar użytkownika
rudykrolik
Posty: 1251
Rejestracja: pn cze 05, 2006 11:08 am
Lokalizacja: Kraków

Post autor: rudykrolik » wt lis 28, 2006 14:43 pm

może nie byłaś zalogowana. mi też czasem tak wyskakuje i muszę czytać po datach :evil:
szympansica Koko: "Mój kot dobry"
Obrazek Obrazek

Frotka
Posty: 1098
Rejestracja: śr paź 11, 2006 13:13 pm
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Frotka » wt lis 28, 2006 14:49 pm

Niby byłam.To nie pierwszy raz, że nic nie widzę, ale jakoś sobie radzę :D

Scarlet
Posty: 714
Rejestracja: sob cze 17, 2006 17:39 pm
Kontakt:

Post autor: Scarlet » wt lis 28, 2006 21:46 pm

U mnie tez nieraz tak jest :? I też mam taką metode jak Króliczek :lol:

Awatar użytkownika
alice
Posty: 136
Rejestracja: śr sie 23, 2006 9:43 am
Lokalizacja: Wałbrzych

Post autor: alice » wt lis 28, 2006 22:59 pm

A ja przez jakis czas mialam inny problem, tematy mi sie podswietlaly na czerwono, mimo ze juz widzialam posty w tym temacie, dopiero po kilkukrotny odswiezaniu strony okazalo sie ze do tematow zostaly dopisane posty, ktorych wogole przed odswiezaniem nie bylo widac.
Jakis chochlik chyba sie wkrada co jakis czas :wink:

Awatar użytkownika
fanaberia
Posty: 1250
Rejestracja: ndz kwie 16, 2006 19:56 pm

Post autor: fanaberia » śr lis 29, 2006 1:12 am

Faktycznie, chyba się wkrada :). Ja przed chwilą widziałam posty z października jako nieczytane.
fanaberia

Frotka
Posty: 1098
Rejestracja: śr paź 11, 2006 13:13 pm
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Frotka » śr lis 29, 2006 9:14 am

ale radzimy sobie z tym doskonale :P

Frotka
Posty: 1098
Rejestracja: śr paź 11, 2006 13:13 pm
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Frotka » pt lut 02, 2007 10:10 am

I znowu, nie pokazują mi się nowe posty :crybaby:

Frotka
Posty: 1098
Rejestracja: śr paź 11, 2006 13:13 pm
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Frotka » pn lut 12, 2007 19:08 pm

Ja Wiem, że jestem ograniczona, ale znowu nie widzę nowych postów :cry: Trudno mi je wyłapać. Proszę o pomoc...

Awatar użytkownika
fanaberia
Posty: 1250
Rejestracja: ndz kwie 16, 2006 19:56 pm

Post autor: fanaberia » pn lut 12, 2007 21:43 pm

Frotko, nie potrafię nic na to poradzić :(. Patrz może na datę i godzinę ostatnich użytkowników na danym wątku (ostatnia kolumna z prawej. Wiem, że to ćwierć środek, ale zawsze
fanaberia

Frotka
Posty: 1098
Rejestracja: śr paź 11, 2006 13:13 pm
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Frotka » wt lut 13, 2007 10:14 am

Fanaberio, tak też będę robiła. Dziekuję :P

Awatar użytkownika
rudykrolik
Posty: 1251
Rejestracja: pn cze 05, 2006 11:08 am
Lokalizacja: Kraków

Post autor: rudykrolik » wt lut 13, 2007 11:57 am

wlasnie mam ten sam problem, i tez lecę po godzinach :lol:
szympansica Koko: "Mój kot dobry"
Obrazek Obrazek

Frotka
Posty: 1098
Rejestracja: śr paź 11, 2006 13:13 pm
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Frotka » wt lut 13, 2007 12:59 pm

Ups, to jakieś krasnoludki są na Forum i kolory zmienają :roll:

Awatar użytkownika
rudykrolik
Posty: 1251
Rejestracja: pn cze 05, 2006 11:08 am
Lokalizacja: Kraków

Post autor: rudykrolik » wt lut 13, 2007 15:43 pm

wiesz, w założeniu krasnoludki powinny lubić i promować kolor czerwony :D
szympansica Koko: "Mój kot dobry"
Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy techniczne”